MyModel Network
Gesponsord profiel
MyModel - Emelie Las - cover model
Cover model : Emelie Las
Recentste portfolio update
fotograaf jvr_artisticjvr_artistic

Nog meer recente portfolio's
uit een totaal van 768 publieke portfolio's :
fotograaf Roel LemstraRoel Lemstra
fotograaf Ultramarine2022Ultramarine2022
fotograaf Tom_LHoyesTom_LHoyes
fotograaf Jaap Van EgmondJaap Van Egmond
fotograaf Follong-FotografieFollong-Fotografie
model ShantiShanti
fotograaf Lieven LensLieven Lens
model Lady Elisa VLady Elisa V
model Luka OsteLuka Oste
MyModel - portfolio\'s van fotomodellen, fotografen en andere artiesten.

Fotomodel Worden

Fashion ModelWil jij graag een fotomodel worden en later op de voorpagina staan van magazines? Of modeshows lopen in Parijs? Naast de ambitie en motivatie heb je meer nodig om model te worden.

 

Model zijn & Verzorging

Als eerste moet je een gezond lichaam hebben, denk hierbij aan een goed figuur en een verzorgd uiterlijk. Zorg ervoor dat dingen zoals je huid, haar, tanden, en nagels altijd perfect in orde zijn voordat je naar een fotoshoot toe gaat. 

 

Uitstraling van een Model

Een goede uitstraling is als fotomodel erg handig, maar blijft een kwestie van smaak. Niet iedere fotograaf of opdrachtgever zal vallen voor jou uitstraling, andere juist weer wel. Mocht je het idee hebben dat je uitstraling niet voldoet, dan zou hier eventueel aan kunnen werken.

 

Flexibiliteit

Flexibiliteit is een tweede maar erg belangrijke eis. Fotografen of opdrachtegevers houden vaak geen rekening met het feit dat je op bepaalde tijden moet werken of naar school moet. Af en toe een dag kunnen missen of vrij nemen is onontkombaar. Daarnaast zijn de omstandigheden tijdens fotoshoots ook niet altijd even prettig. Denk hierbij aan aparte kleding en bijvoorbeeld de weersomstandigheden wanneer de fotoshoot buiten plaatsvind.

 

Eisen Model

Tot slot zijn er de maten waaraan eisen worden gesteld. Nu is het niet zo dat je als persoon kleiner dan 1.70 meter geen model kan worden, je zal dan alleen geen modeshows gaan lopen omdat je aanzienlijk kleiner bent dan de rest. Maar, naast modeshows zijn er zat andere manieren van model staan. Wanneer je bijvoorbeeld model staat voor kleding of een catalogus zijn de eisen al een stuk minder streng. De tip is, laat je niet tegenhouden door alle eisen die je op bijvoorbeeld internet tegenkomt.